Як вибрати професійну м’ясорубку

nick 11, Грудень 2020, 17:45 94
Як вибрати професійну м’ясорубку

Необхідність придбати професійну м’ясорубку виникає на багатьох підприємствах громадського харчування.

У наш час актуальні м’ясорубки для ресторанів, м’ясорубки для харчових виробництв, а також для великих фаст-фудів, кафе, закусочних з власним приготуванням фаршу, напівфабрикатів і т.д. Недорого професійну м’ясорубку купити можна в інтернет-магазині з доставкою додому.



Як вибрати професійну м’ясорубку

Як правильно вибрати виробничі м’ясорубки?

Кращим вибором, щоб кожен день перемелювати необхідну кількість м’яса, є виробничі м’ясорубки. Сучасні моделі мають відмінні характеристики:

  • безшумні операції;
  • висока продуктивність у відповідність з потужністю двигуна;
  • додаткові функції управління;
  • просте обслуговування;
  • знімні елементи дають свободу експлуатації.

Особливості професійних м’ясорубок

Більшість м’ясорубок мають функцію реверс, яка дозволяє виконувати прокрутку шнека у зворотний бік при забиванні ножів. Підприємства закуповують м’ясорубки з охолодженням продукту, так як охолоджене м’ясо має більш тривалий термін зберігання.

Професійна м’ясорубка виконує наступні маніпуляції:

  • вичавлює сік;
  • подрібнює і нарізає овочі;
  • робить тонкий помел (для сосок і ковбаси);
  • робить пасту з томатів.

Особливості конструкції промислової м’ясорубки

Перед тим як замовити професійну м’ясорубку потрібно визначитися з її технічними параметрами. Корпус пристрою зроблений зі сталі, а деталі зі сплавів, які є стійкими до зносу.

М’ясорубка має такий пристрій:

  • Ємність для завантаження;
  • Шнековий вал;
  • Ніж;
  • Грати;
  • Фіксуючу кришку.

 

Перед тим як приступити до вибору потрібної моделі варто визначити приблизну потужність апарату. Всі професійні м’ясорубки-терки діляться на 2 класу – автоматичні і ручні. Вручну тільки подаються шматки м’яса в чашу з подальшим направленням штовхача для переробки.

В автоматичних же моделях застосовується спеціальний бункер, він заповнюється м’ясом, професійна м’ясорубка сама буде подавати продукт на переробку, Вам залишається тільки стежити за процесом.

Вибір професійної м’ясорубки повністю залежить від планованої продуктивності м’яса в вашому закладі, так як слабкий мотор дуже легко перевантажити великими обсягами, а, замовивши потужну м’ясорубку для переробки декількох кілограмів м’яса в день, ви, по-перше, переплатите за саму модель, а, по друге, будете нераціонально використовувати електроенергію.