Осередки класу НУШ

nick 26, Травень 2020, 09:32 2739
Осередки класу НУШ

Концепцію нової української школи можна сміливо назвати унікальним освітнім проектом нашої країни, оскільки тут кожен учень – це в першу чергу особистість, для якої слід створити кращі умови не тільки в навчанні, але і для особистого саморозвитку і реалізації.

Шкільне простір найбільше впливає на мотивацію і успішність учнів. Якраз, тому концепція організації навчального простору є найголовнішим завданням для шкіл усього світу. НУШ в даний час радить розділяти класне приміщення на кілька тематичних осередків, кожен з яких покликаний вирішити багато різних завдань. Для цього варто купити осередки класу НУШ. Вартість їх є для багатьох прийнятною.

Осередки класу НУШ

Організація освітнього процесу навчального кабінету вимагає зараз використання нових ІТ-технологій, нових мультимедіа засобів навчання, оновлення навчального обладнання, яке здійснюється через такі осередки:

  • центр навчально-пізнавальної діяльності з партами / столами і стільцями;
  • дитяча класна бібліотека;
  • центр для гри, оснащений різними настільними іграми, інвентарем для рухливих ігор;
  • куточок живої природи для проведення різних дослідів;
  • кімната відпочинку з ковроліном для сидіння та ігри, кріслами-пуфиками, стільцями, подушками з м’яким покриттям;
  • центр педагога, який оснащений столом, стільцем, ПК, полками, шафами для зберігання підручників і т.п.

Осередки класу НУШ

Актуальні стенди для українських вчителів

Успішне втілення в життя шкільної реформи вимагає зараз якісного забезпечення, зокрема надійної матеріально-технічної бази. Так, при оформленні шкільних кабінетів представникам педколективу слід подбати про по-справжньому якісних стендах для нової української школи.

Завдяки всесвітній павутині, Ви без проблем зможете скласти перелік провідних українських виробників навчальних посібників.

Сучасні пропозиції на сучасному ринку дозволяють повністю укомплектувати стендами будь-який шкільний кабінет, оскільки вони містять інформацію з різних сфер життя і людської діяльності. Крім того, можна в интернет-магазині замовити повноцінний комплект стендів з кишенями, де передбачена можливість постійно змінювати цікаве інформаційне наповнення, щоб ваші діти весь час вчилися і дізнавалися нове.

Устаткування для НУШ в нашій крайні підбирається не тільки відповідно до осередками простору, вибір різних приладів, матеріалів також підпорядковується також освітнім галузям.