Бойовики розбомбили будинок мирного жителя російським снарядами. ФОТО

ДУМКА 16, Лютий 2019, 04:23 154
Бойовики розбомбили будинок мирного жителя російським снарядами. ФОТО

Українські силовики зафіксували ще один доказ того, що терористи Донбасу обстрілюють ВСУ і мирних керівників мінами, які були завезені з Російської Федерації.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру Операції об’єднаних сил, передає “Думка“.

У повідомленні вказується, що 14 лютого близько 7: 30 ранку терористами було обстріляно селище Новолуганське, що в Бахмутському районі Донецької області. Обстріл вівся високоточними боєприпасами із застосуванням артилерійських снарядів калібру 152.

Знайдені на місці уламки снарядів вказують на те, що це артилерійські снаряди типу “Краснопіль”. Дана зброя знаходиться на озброєнні російської армії і проводиться концерном “Калашников”.

В результаті обстрілу був повністю знищений будинок місцевого жителя. Власник будинку, які під час обстрілу знаходився всередині, тільки дивом залишився живий і отримав кілька поранень.

Цей випадок в черговий раз вказує, що терористи нехтують всіма міжнародними нормами, ставлять під загрозу мирних жителів, продовжують обстрілювати населені пункти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові прийняли бій проти терористів “ДНР”, перебуваючи на позиції в напівзруйнованій будівлі і змусили їх відступити.