Новий сезон УПЛ можуть провести в Україні

ДУМКА 2, Червень 2022, 18:20 30383
Новий сезон УПЛ можуть провести в Україні

Новий сезон УПЛ планують провести в Україні. Старий не вдалося завершити повною мірою. Формат, дата та місце проведення майбутнього сезону УПЛ, а також інші тонкощі будуть зрозумілі вже після того, як все буде обговорено з представниками військових та з владою. Цим планує займатися керівництво найближчим часом.

Інформація про те, що майбутній сезон УПЛ точно буде і, швидше за все, в Україні вже просочилася до фанатів, букмекерів, хоча точних відомостей все ще немає. Якщо у планах зробити ставку у новому сезоні УПЛ любителям бетінгу ще має можливості, на сайті Betauth можна перглянути прогнози на спорт на інші топові дисципліни та чемпіонати .

В цей же час ведуться переговори УПЛ із тими, хто зацікавлений у придбанні прав на трансляцію українського чемпіонату. Детальні переговори можна буде провести лише тоді, коли буде остаточно затверджено наступний сезон, включаючи всі особливості проведення.

Уточнюється, що у Прем’єр-Лізі, як і раніше, планується виступ 16 команд. До рівня еліти імовірно піднімуться «Кривбас» та «Металіст», які замінять собою «Десну» та «Маріуполь». Решта учасників буде оголошено пізніше. Голова чернігівського клубу підтверджує той факт, що керівництву потрібен час для того, щоб відновити інфраструктуру.

Поки що запланованою датою старту майбутнього сезону Прем’єр-Ліги України є середина серпня. Попередній сезон 2021/2022 років завершився достроково через те, що на території України розпочалося повноцінне російське вторгнення. Внаслідок дострокового завершення переможцем був оголошений «Шахтар».